Yearly Archives: 2013

Happy New Year!

newyear2014.gif

Winter Holiday Homework For Kindergarten

Winter Holiday Homework

homework

Njoftim

report cardTë nderuar Prindër,

Më 20.12.2013 (e premte) përfundon  gjysmëvjetori i parë i vitit shkollor 2013-2014.

  Nxënësit librezat do t’i marrin  në orën 10:00 për arësye se shumica nga ju shkoni në pushime. Transporti do të jetë i rregullt si në mëngjes po ashtu edhe pas  komunikimit të suksesit dmth. në orën 10:00.                    

         Urojmë që viti 2014, juve dhe fëmijëve tuaj, t’ju sjell shëndet, suksese dhe lumturi në jetë.

        Gjysmëvjetori I dytë fillon më 08.01.2014 ( e mërkurë).

Sayın Velimiz,

2013-2014 Eğitim yılının 1. Dönemini (20,12,2013) Cuma günü tamamlamış olacağız. Birçok velimizin tatile çıkacak olmasından dolayı öğrecilerimize karnelerini saat 10.00’da vereceğiz. Öğrencilerimiz her zamanki gibi sabah servislerle okula gelecekler, saat 10.00’da tekrar servislerle evlerine dönecekler.

2013-2014 Eğitim yılının 2. Dönemi 08,01,2014 Çarşamba günü başlayacaktır.

 Yeni yılınızı kutlar, 2014 yılının size ve çocuklarınıza sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini dileriz.

MACPRO Submission

logoDear MACPRO applicants,

in the link below you have a form where you can write a summary for your project that you are planning to do. The deadline for filling the form is 21st December. In this form you have to tell your idea for the project.

After all the summaries are collected, on 22nd December the finalists will be announced. And if you are announced as a finalist your project should be ready on 18th January, in the final of MACPRO.

We wish you success.

Project summary form