Më 4 qershor 2013 nxënësit e klasës së IV-të Rita Haliti, Diora Mustafa dhe Endi Shurdhaj si dhe nxënësit e klasës së VI-të Leart Saliu, Diellza Smani dhe Lisjan Caka kanë qenë mysafir të emisionit “IMAZH” të RTK-së.