KRYERJA E VIZITAVE STOMATOLOGJIKE NË  ISP

Pa dshim shëndeti është një faktor i rëndësishëm që ndikon direkt në suksesin e nxënësve. Për këtë arsye shkolla jonë i kushton një rëndësi të veçantë shëndetit të fëmijëve.

Për të mbajtur nën kontroll  gjendjen shëndetësore të nxënësve doktoresha e shkollës  bënë kontrollimin sistematik shëndetësor  të tyre. Poashtu edhe nga ana e mjekëve specialist bëhet kontrollimi i dhëmbëve, syve- veshëve – hundës dhe fytit.

DSC01033Kontrollimi është kryer nga klinika “ Top Dent” në bazë marrëveshjes së bërë me shkollën tonë. Në fund të kontrollimit të të gjithë nxënësve  janë përgatitur raporte të veçanta për secilin fëmijë veç  e veç.

Shkolla: “International School of Prishtina”  juve dhe fëmijës suaj  ju uron shëndet dhe ditë të mira në jetë!

ISP’DE ÖĞRENCİLERİMİZİN DİŞ MUAYENELERİ YAPILDI

DSC01034Öğrencilerimizin daha iyi bir eğitim hayatı sürdürebilmeleri çin okul olarak sağlıklarıyla yakından ilgileniyoruz. Bu amaçla öğrencilerimizin, periyodik olarak genel sağlık kontrolleri okul doktorumuz tarafından yapılıyor. Özel olarak da uzman doktorlar tarafından diş, göz, kulak-burun-boğaz muayenesi yapılıyor.

Okulumuz ve “TopDent” diş kliniği arasında yapılan anlaşma çerçevesinde diş muayeneleri, okulumuzda yapıldı ve her öğrenciye ait rapor düzenlendi

İnternational School of Prishtina olarak sizlere ve çocuklarınıza sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

 

Tetor 2013