Të nderuar prindër,

Ju ftojmë që të merrni pjesë në mbledhjen e prindërve në të cilën do të informoheni më për së afërmi lidhje me   suksesin dhe aktivitetin e fëmijës tuaj.
Data: 31.10.2013 –E enjte

Vendi: Në objektin e shkollës ISP-Rezidenca Marigona

Në orën: 15:30 -17:30 varësisht prej kohës që keni në dispozicion.