Panairi I ushqimit organizuar ne kuader te Klubit te bamiresise “Shpresa”  organizohet qe  disa vite me radhe dhe ka per qellim qe ti ndihmojme te varferit psi qe jemi ne prag te Kurban Bajramit.
Shpresojm qe ky organizim te vazhdoj edhe viteve te ardhshme pasi qe jep nje mesazh dhe nje ndihmes shume te madhe per femijet e varfer ne Kosove.