Për nderë të Ditës së Flamurit në shkollën ISP u shënua me një program festiv dhe solli atmosferë feste organizuar nga nxënësit dhe mësimdhënësit në kuadër të shkollës sonë.
Prezentimi i projekteve të nxënësve në ekspozitën me temën:28 Nëntori-Dita e Flamurit,shpalosi një talent artistik dhe mbresëlënës.
Në shfaqjen e programit ishin pjesëmarrës prindërit duke festuar dhe kënaqur me paraqitjen e fëmijëve të tyre në festa të tilla kombëtare.

998650_763683523658894_2034586649_n

 

More Photos (6-8)…

More Photos (4-5)…

More Photos (3)…