Të  nderuar prindër,

parent-meeting-2

Ju ftojmë që të merrni pjesë në mbledhjen e prindërve në të cilën do të informoheni më për së afërmi lidhje me   suksesin dhe aktivitetin e fëmijës tuaj.

Data: 13.11.2013 –E mërkurë

Vendi: Në objektin e shkollës ISP-Rezidenca Marigona

Në orën: 15:45 -17:45 varësisht prej kohës që keni në dispozicion.

 

Sayın Veli,

Çocuklarınızın başarı durumu ve okuldaki davranışları hakkında sizleri bilgilendirmek amacıyla okulumuzda veli toplantısı yapılacaktır.

Sizleri de aramızda görmek isteriz.

Tarih: 13.11.2013, Çarşamba  

Saat: 15:45’dan 17:45’a kadar müsait olduğunuz bir zamanda çocuğunuzun sınıfına gelebilirsiniz.