Nxënësit  tanë dallohen  edhe me  prezentime  të ndryshme  duke përzgjedhur  tema

IMG_4552

shumë të qëlluara dhe  interesante .

Një  prezentim të  tillë e bënë edhe  nxënësit  e klasës :

7A ( Vita Gjikolli, Erëza  dhe Diellëza  Smani , Jonila  Hetemi, Fiton Binaj),

7B (Leart  Saliu )

More Photos…