Aktiviteti i Klubit “Shpresa”në ISP më 02.12.2013-03.12.2013

Në ambientin e shkollës ISP nxënësit organizuan aktivitetin me moton:”Ta ndihmojmë Argjira Shalën”. Ishte vullneti dhe humaniteti i nxënësve për përkrahjen e bashkëmoshatarës që ajo sot ka nevojë për ne.Prandaj qëndrojmë me shpresë dhe bindje  dhe urojmë  që  Argjira të sherohet shpejt.

Klubi” Shpresa” ISP

IMG_5794