NJOFTIM

Të nderuar prindër qysh nga nesër shkolla jonë do të praktikoj ekstra mësim. Orarin e ekstra mësimit mund ta ndiqni gjdo të premte nga webfaqja e shkollës tonë.                Ardhja dhe kthimi në ekstra mësim është në mënyrë individuale.

Orari është si në tabelën e mëposhtme.

ek ders