Të nderuar prindër!

Ju ftojmë që të merrni pjesë në koktejin që organizojmë për prindërit e rinjë aty ku do të prezantohet sistemi I shkollës dhe pëdorimi I database’it.                                       Ardhja juaj do të na nderojë.

ORA: – 16:30                                                                                                         DATA: – 18.09.2014 E   ENJTE                                                                                   VENDI: – ISP COLLEGE / MARIGONA REZIDENCË

Me respekt,

 

 

Sayın Velimiz!

Okulumuzun yeni açılması vesilesiyle okul sistemi, database programı ve kullanımı ve okul işleyişiyle alakalı bir tanıtma kokteyli düzenlemekteyiz.                                       Bu kokteylde sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız.

SAAT: -16:30                                                                                                           TARIH: -18.09.2014 PERŞEMBE                                                                                 YER: – ISP COLLEGE /MARIGONA REZIDENCË                                          Saygılarımla