PREZANTIMI I SISTEMIT SHKOLLOR

DSCN0101 (3000 x 2250)

Me rastin e ardhjës së nxënësve te rinjë shkolla jone ka organizuar një koktej. Në këtë koktej u prezantua një prezantim  lidhur me sistemin dhe ecurin e shkollës me vonë u shpjegua perdorimi i database’ it të shkollës dhe prindërve u shpërndan  numrat dhe  email adresat e mësimdhënësve  të  shkollës  pastaj ka vazhduar programi me koktejin e rastit.

Ne i falemnderojmë te gjithë pjesmarësit në program dhe iu urojmë fëmijëve suksese të mëtutjeshme.

More Photos