Kryetari i Komunës së Prishtinës Shpend Ahmeti e vizitoi Kolegjin tonë “Mehmet Akif” në Lipjan.

Zotëri Ahmeti u prit nga zv.Drejtori i Përgjithshëm i Institucioneve Arsimore  “Gulistan” z. Yusuf Karabina dhe drejtori i shkollës, të cilët fillimisht e njoftuan kryetarin me sistemin e arsimit në institucionet e “Gulistanit”. Pastaj nga kryetari Ahmeti u vizituan edhe kabinetet dhe ambientet shkollore  dhe me këtë rast pati mundësi që ta shohë  se si zhvillohet procesi mësimor dhe gjithashtu të bisedojë dhe të takohet edhe  me nxënësit e shkollës.

Kryetari Ahmeti një takim të veçantë e pati me nxënësit e dalluar  dhe ata që kanë marrë pjesë në gara dhe olimpiada dhe të cilët e kanë përfaqësuar Kosovën në gara ndërkombëtare.Gjatë bisedës është informuar edhe për projektet dhe përgatitjet e tyre, për pjesëmarrje  në gara dhe olimpiada të ndryshme që do të mbahen gjatë  këtij viti shkollor nëpër botë.

Zotëri Ahmeti bashkëbisedoi me nxënësit ngrohtësisht duke i uruar për sukseset e arritura në mësim dhe aktivitete, si në vend ashtu edhe jashtë vendit.

Nxënësve ju foli për jetën e tij shkollore dhe për punën e tij si kryetar i qytetit të Prishtinës.

Nxënësit e shkollës sonë i quajti të priviligjuar që i ndjekin mësimet në këtë ambient me kabinete dhe kushte shumë të mira, por edhe i këshilloi që të mësojnë sa më shumë dhe të arrijnë suksese të larta në mësime dhe në jetë.

more photos