Konkurs

Kolegji  ISP – Prishtinë  Shpall  Konkurs Për: -Një mësimdhënëse klasore për ciklin e ulët dhe një mësimdhënëse të Gjuhës Angleze. Kandidatët duhet të sjellin  Cv’në në shkollë apo të na dërgojnë në info@ispkosova.com Me respekt! Kolegji ISP – Prishtinë Adresa: Marigona Rezidencë Nr. Kontakti: 049770513 E-mail: info@ispkosova.com

Read More

Kindergarden Activity

Before the end of the first semester the kindergarten group had many different activities. They had many different games and at the end the gifts were distributed. We thank parents for their cooperation. Happy New Year.  More photos

Read More