Të enjten, më 19 shkurt 2015,  në Kolegjin “Mehmet Akif “ të Gjakovës u organizua gara “Fast typing”, në të cilën garë morën  pjesë vetëm nxënësit e kolegjeve tona (kl.9-12). Nga kjo garë, e cila zgjoi  interesim  të madh dhe u mirëprit shumë nga nxënësit, fillimisht janë përzgjedhur 19 nxënësit më të suksesshëm, ndërsa në finale kanë mbetur  vetëm 9 prej tyre. Tri vendet e para u shpërblyen me dhurata simbolike, kurse të gjithë nxënësit e tjerë shkolla i shpërbleu me nga një  çertifikatë për pjesëmarrje. “Fast typing” është organizuar nga Aktivi i Informatikës të shkollave tona.

Fituesit e garës “Fast typing” janë:

  1. Ismail Jupolli – MAC Lipjan
  2. Adenit Krelani – MAC Gjakova
  3. Ema Hajredini – MAC Gjakova

photos