Rezultatet e Provimit Pranues 2015

Nxënësit të cilët kanë fituar bursë duhet të regjistrohen më së largu deri më 23 Maj 2015 Nxënësit emrat e të cilëve janë shënuar në këtë listë kanë fituar të drejtën e regjistrimit në shkollën tonë. Aplikimi për regjistrim duhet të bëhet sa më parë, meqenëse numri i nxënësve që do të pranohen është i…

Read More

Befasi e Këndshme Nga Stafi Vendor

Me rastin e 15-të vjetorit të Kolegjit “Mehmet Akif”, stafi vendor i kolegjit organizoi një befasi për drejtorinë tonë. Në këtë program, i cili u mbajt të shtunën më 18 prill, ishte prezent stafi i të gjitha shkollave, ai i Lipjanit, Prishtinës, Prizrenit si dhe i Gjakovës. Harta e Kosovës e punuar nga gurët e…

Read More