Konkurs

Kolegji  ISP – Prishtinë  Shpall  Konkurs Për:

–  2 Mësimdhënës të edukates fizike  (një femër  dhe një mashkull)

–  3 Mësimdhënës të gjuhës Angleze

Të interesuarit  duhet të sjellin  Cv’në në shkollë ose të na dërgojnë në info@ispkosova.com

Intervista do të jetë mbas 15 gushtit.

Kolegji :  International School of Prishtina – Prishtinë

Adresa: Marigona Rezidencë

Nr. Kontakti: 049770513

E-mail: info@ispkosova.com