Monthly Archives: December 2015

Urojmë që ky vit të ju sjell fat, shëndet dhe shumë suksese. Gëzuar Vitin e Ri!

534168_10101264792737093_516536912_ndownload

Konkurs

Kolegji  ISP – Prishtinë  Shpall  Konkurs Për:

-Një mësimdhënëse klasore për ciklin e ulët dhe një mësimdhënëse të Gjuhës Angleze.

Kandidatët duhet të sjellin  Cv’në në shkollë apo të na dërgojnë në info@ispkosova.com

Me respekt!

Kolegji ISP – Prishtinë

Adresa: Marigona Rezidencë

Nr. Kontakti: 049770513

E-mail: info@ispkosova.com

Kindergarden Activity

Before the end of the first semester the kindergarten group had many different activities. They had many different games and at the end the gifts were distributed. We thank parents for their cooperation. Happy New Year.

Program for New Year

ISP school organized a program for New Year with the lower cycle where there were various songs, games and competitions. The winners were selected and there were also gifts distributed for all pupils.

150 Food Packages Were Distributed

ISP school for New Year holiday distributed 150 food packages to the pupils in need of the schools “Zenel Hajdini”, “Hilmi Rakovica” and “Xhavit Ahmeti”. We also thank parents for their support that did not miss this time either.