Kolegji  ISP – Prishtinë  Shpall  Konkurs Për:

-Një mësimdhënëse klasore për ciklin e ulët dhe një mësimdhënëse të Gjuhës Angleze.

Kandidatët duhet të sjellin  Cv’në në shkollë apo të na dërgojnë në info@ispkosova.com

Me respekt!

Kolegji ISP – Prishtinë

Adresa: Marigona Rezidencë

Nr. Kontakti: 049770513

E-mail: info@ispkosova.com