Të shtunën më 26 mars, do të mbahen finalet e garave nga lënda e Kimisë dhe e Gjuhës Angleze.

Programi i Finales së Gj.angleze (Finalja do të mbahet  në Marigona Residence – ISP)

 • 08:30   Ardhja në shkollë
 • 09:00   Mëngjesi
 • 10:00 – 12:00  Provimi
 • 12:00   Shkuarja në MAC Lipjan për ceremoninë e shpërblimit (transporti sigurohet nga shkolla)
 • 13:00   Dreka në MAC Lipjan
 • 14:00   Ndarja e shpërblimeve

 

Programi i Finales së Kimisë (Finalja do të mbahet  në MAC Lipjan)

 • 08:30   Ardhja në shkollë
 • 09:00   Mëngjesi
 • 10:00 – 13:00  Provimi në laboratorium
 • 13:00   Dreka në MAC Lipjan
 • 14:00   Ndarja e shpërblimeve