Humanitarian Activity

As part of all the other school activities students and teacher of the class 4B organized a humanitarian activity. They hepled 5 families in need with clothes and food stuffs. This kind of activity will continue in cowing years and as long as there are families in need we will continue to help. More photos

Read More

Nxënëset e Kolegjit Mehmet Akif, fitues të Medaljeve vizituan Kryetarin e Kuvendit z.Kadri Veseli

Të premten më  27 maj,  Drejtori i përgjithshëm i Institucionit Arsimor “Gulistan” z. Mustafa Erdem, drejtori i Kolegjit “Mehmet Akif” në Lipjan z. Hakan Çolaker dhe nxënësit Esra Hyseini dhe Besarta Vërbovci fitueset e medaljes së artë dhe Fleta Kerkezi fituese e medaljes se bronztë në olimpiadën shkencore “Golden Climate” në Kenia, Lirik Qerimi, Atis…

Read More