Dear parents,

2016-2017 academic year starts on the 5th of September, Monday.
The first school day schedule is as follows:
• 8:00-8:30 Students come to school and meet their teachers. (There are no school buses in the morning this day)
• Breakfast
• Lessons
• Lunch
• Lessons finish at 3p.m
• School buses are available after school at 3p.m.

Të nderuar prindër,
Viti i ri shkollor do të filloj të hënën më 05.09.2016.
Programi do të jetë si më poshtë:
• Pritja e nxënësve nga ana e shkollës (në mëngjes prindërit duhet t’i sjellin fëmijët e tyre)
• Ushqimi i mëngjesit
• Mësim
• Ushqimi i drekës
• 15:00 Përfundimi i mësimit dhe kthimi në shtëpi në mënyrë të organizuar me transport të shkollës (për ata që përdorin transportin).

Sayın velilerimiz,
Okulumuz 05.09.2016 Pazartesi günü yeni eğitim sezonuna başlayacaktır.
İlk gün programı aşağıdaki gibi olacaktır:
• 8:00-8:30 Okula geliş (sabah tüm öğrenciler veliler tarafından getirilecektir)
• Kahvaltı
• Ders
• Öğle yemeği
• Saat 15:00’te ders bitimi
• Servis kullanan öğrenciler saat 15:00’te okul servisleriyle eve döneceklerdir.