Përveç pikave të këndimit dhe të vizatimit, nxënësit pjesëmarrës me pika tjera në MAC Talent duhet të kenë kujdes se e kanë të kufizuar kohën vetëm me 3 min.
Finalja do të mbahet të shtunën, më 3 dhjetor 2016, në orën 11:00, në MAC Prizren.
Pjesëmarrja e prindërve dhe e nxënësve në programin final do të jetë kënaqësi për ne!

Lista e finalistëve sipas paraqitjes në skenë gjatë programit final është:

Number Students Category
101 Atdhe Dakaj Singing
102 Rron Lluka Playing Instrument
103 Norik Berisha Dancing
104 Liza Kusari & Diella Doli Gymnastics
105 Edon Budakova Poem
106 Azra Derinöz Singing
107 Furkan Peçana Drawing
108 Amile Gashi Drawing
109 Krenare Qatani Drawing
110 Anda Gashi Drawing
111 Beyza Nur Şahin Drawing
112 Egzon Luzha & Islam Muji Magic
113 Elsa Fejza Singing
114 Aron Hoxha Playing Instrument
115 Fatih Hoxha Singing
116 Lenda Beqa & Nesa Malazogu Gymnastics
117 Dilara Özay & Merve Mustafa Singing
118 Puhiza Rexhepi & Lavdie Ahmeti Playing Instrument
119 Esra Betul Kalkan Poem
120 Aulona Sopaj Dancing
121 Sena Sylbije Playing Instrument
122 Mustafa Çolaker & Talha Karabina Beat Box
123 Şeyda Tatar & Vesa Neziri & Alma Mulaj Singing
124 Dren Neziri Magic
125 Aurora Saraçi Singing
126 Rika Zeqiraj Gymnastics
127 Elsa Kastrati & Naz Pacollari Dancing
128 Eda Vllaço Playing Instrument
129 Albana Kastrati Singing
130 Art Krasniqi Singing
131 Esra Şahingöz Playing Instrument
132 Ylli Gexha Singing
133 Art Hoxha Dancing
134 Albiona Bojku & Armala Krasniqi & Enea Kryeziu & Jana Shala Singing
135 Oketa Mustafa & Rrita Rexha & Klea Lluka Dancing