NJOFTIM

Njoftohen nxënësit që do t`u nënshtrohen riprovimeve se datat dhe ora e riprovimeve dhe orëve shtesë është si më poshtë.Për hollesira të mëtejshme kontaktoni me mësimdhënësit përkatës.

All students sitting for exams should attend school as planned in the following schedule.

https://www.facebook.com/ISPKosova/photos/a.110473398979913.15053.109362659090987/1799179090109327/?type=3&theater