Konkurs

“International School of Prishtina” – Prishtinë shpall Konkurs për këto pozita:
– Mësuese klasore për ciklin e ulët,
– Edukatore kopshti

Kushtet e kërkuara:
Kandidatet duhet të kenë përvojë pune dhe edukim cilësorë.

Të interesuarat mund t’I sjellin CV-të në shkollë apo të na dërgojnë në e-mail: info@ispkosova.com

Konkursi është I hapur deri me 31.07.2017

Me respekt,
Kolegji ISP – Prishtinë
Adresa: Marigona Rezidencë
Nr. Kontakti: 049770513
E-mail: info@ispkosova.com