“International School of Prishtina” – Prishtinë shpall konkurs për këtë pozitë:
– Mësues të Edukatës Fizike,
Kushtet e kërkuara:
Kandidatët duhet të kenë përvojë pune dhe edukim cilësor.
Të interesuarit mund t’i sjellin CV-të në shkollë apo të na dërgojnë në e-mail: info@ispkosova.com

Kolegji ISP – Prishtinë
Adresa: Marigona Rezidencë
Nr. Kontakti: 049770513
E-mail: info@ispkosova.com