“International School of Prishtina” – Prishtinë shpall konkurs për këtë pozitë:
– Mësuese klasore për ciklin e ulët,
Kushtet e kërkuara:
Kandidatet duhet të kenë përvojë pune dhe edukim cilësorë.
Të interesuarat mund t’i sjellin CV-të në shkollë apo të na dërgojnë në e-mail: info@ispkosova.com
Me respekt,
Kolegji ISP – Prishtinë
Adresa: Marigona Rezidencë
Nr. Kontakti: 049770513
E-mail: info@ispkosova.com
Gönderiyi Öne Çıkar