Ligjeratë: Ndotja e Ambientit

Klasa 4/A Në kuadër të lëndës “Njeriu dhe natyra” ,me temën”Ndotja e ambientit”, sot patëm rastin ta kemi prezent prof. Ganimete Huruglica-Krasniqi, e cila mbajti një ligjeratë vetëdijësuese për kujdesin ndaj ambientit. E falenderojmë shumë! More photos

Read More

Konkurs

“International School of Prishtina” – Prishtinë shpall Konkurs për trajner : – Trajner për basketboll, – Trajner për balet   Kushtet e kërkuara Kandidatet duhet të kenë përvojë pune dhe edukim cilësorë. Të interesuarat mund t’i sjellin CV-të në shkollë apo të na dërgojnë në e-mail: info@ispkosova.com Konkursi është I hapur deri me 08.11.2018 Me…

Read More

Ekspozitë personale e Ida Krasniqi

Arti figurativ është prodhim i kreativitetit shpirtëror të njeriut. Veprat e realizuara nga nxënësja jonë Ida Krasniqi janë dëshmi për zhvillimin e kreativitetit. Të gjitha veprat kanë karakteristikat e veta dhe secila në mënyrë të veçantë ka bukurinë dhe vlerën e sajë  figurative. More photos

Read More