Sot u nisën për në SHBA një grup nxënësish dhe mesuesish për të përfaqësuar ISP-në dhe Republikën e Kosovës në garën ndërkombëtare “Genius”, garë që zhvillohet në New York dhe mes shumë vendeve, Është kënaqësi të valevitesh flamurin tënd përkrah vendeve tjera.
This Morning groups of students and teachers set off for USA to participate in the international Project Contest ‘ Genius to be held in Oseego, NewYork.
We are proud of our students and teachers as they stand for our school and country. Good Luck and safe journey to them.